Live stream

Napretkom tehnologije kroz vrijeme, cijela produkcija postala je dostupnija čime je omogućeno napraviti ono što je do nedavno bilo neizvedivo. Uz manje financijskog opterećenja i dobru ideju to je danas moguće. 

Uobičajeno je da te streamove na socijalnim mrežama (Facebook, Youtube, Instagram, Mixcloud) prati veliki broj ljudi i gdje za razliku od recimo snimke nekog koncerta ili DJ nastupa postoji velika količina interaktivnosti. 

Interakcija je moguća kroz komentare, lajkanje, ali moguć je i korak dalje…povezivanje Zoom aplikacije putem koje gledatelj može pristupati streamu (uz svoje dopuštenje korištenja kamere) te ga se na taj način može ubaciti live na ekrean streama. 

Naš live stream ima u opciji sve te elemente – od pokretne grafike, ranije snimljenih kadrova dronom i promotivnih kadrova koji bi se trebali ubaciti, interaktivnost u pogledu ubacivanja publike koja prati stream,… i radi se prilično mobilnom setupu koji ne zauzima puno mjesta i gdje ne manjka ideja kako live stream učiniti boljim. 

Naš live stream obuhvaća sve navedene elemente 

• Grafike (statične ili animirane) 

• Ubacivanje unaprijed snimljenih video i foto materijala 

• Ubacivanje materijala snimljenog iz zraka 

• Povezivanje publike u stream za interaktivni doživljaj 

Sva potrebna live stream oprema ne zauzima puno mjesta na samoj lokaciji te svojom mobilnosti omogućava pristup bilo kojoj lokaciji. 

Play Video

kontaktirajte nas

Made in Ogulin / Croatia // 2020. Powered by c>ya

Ova web stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo korištenja. Kliknite na 'Prihvaćam' ako prihvaćate upotrebu kolačića i želite nastaviti koristiti ovu web stranicu.